Hjemmeværelset dekorere ideer – underholdningsrommet

Dekorere et rekreasjonsrom i ditt hjem eller garasje kan være morsomt og spennende. I et nytt rec-room bør det bare være spill og ingen TV, etter alt er dette et “hjemmekontrollrom”, ikke et filmrom.

Begynn med å male det nye rommet ditt ønsket farge, en morsom farge ville være noe lyst eller neon. Du kan male spillrummet ditt med bare to farger hvis du vil, for eksempel; To vegger over hverandre kan være neongrønne, og de andre to veggene motsatt hverandre kan være neonrosa. Også former og mønstre kan legges på toppen av neon grønne eller neon rosa vegger. Former og mønster kan gjøres med “maleri stenciler.” Men før du stenker veggene med former eller mønstre, må du la de grønne og rosa veggene tørke først i minst 24 timer.

En annen viktig ting du må få for bassenget ditt spillrom er din belysning. Den vanlige måten å gi belysning til et spill med basseng er å suspendere pæren i en behagelig avstand fra bordet eller på en avstand som gjør at du kan se alt på lekeområdet. Unngå for lyse lys, selv om blendingen lett kan distrahere deg.

Ting å legge til i ditt hjem spillrom

Det er mange ting å legge til i et hjemmekamprom, for eksempel en TV, spillestasjoner, snookerbord, kortbord. Du kan også bruke spillrommet til å spille online bingo . Et spillrom kan være et perfekt sted å underholde gjester, venner og nyte fritiden din.

Hvis du er ute etter dekorative gjenstander for ditt hjem, kan du søke mellom de forskjellige annonsene på dinareklamblad.se og velge de beste produktene innenfor budsjettet.

Andre ting å legge til i ditt hjem spillrom:

Pinball maskin
Karaoke maskin
Air Hockey bord
Biljardbord
Foosball bord
Brettspill
Arcade spill

Når du har innredet ditt rekreasjonsrom med de større nødvendighetene, er det på tide å fokusere på den faktiske dekorasjonen. Generelt vil vintage memorabilia se bra ut i spillrommet ditt. Prøv å velge et tema og dekorere tilsvarende. Det vil gi ditt rekreasjonsrom et morsomt autentisk utseende som familien din vil elske.

Uansett hva slags spill eller underholdning du bestemmer deg for å sette inn spillrummet ditt, er det viktigste å skape et rom som er behagelig, innbydende og morsomt!

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *