Idretts-tema hjemme dekorere ideer

Innredning i et sports-tema passer for alle rom i huset ditt, inkludert soverom, familierom, stuer, ganger og tettsteder. Dekorere med et idrettsemne i tankene kommer med mange muligheter og lar viften i deg vise deg laget ditt eller sportånd og lojalitet, samtidig som du gir unik og spennende hjemmedekorasjon.

Et sports tema er lett å tilpasse seg din unike personlighet, stil og preferanser. Denne innredningen er allment tilgjengelig nå en dag, og du kan bruke dine allerede innsamlede sportsminner for å legge til den spesielle sportsknappen til et hvilket som helst sports-tema rom.

Først må du velge et tema for rommet ditt. Sports-temaer er uendelige. Du kan dekorere rundt en bestemt høyskole eller profesjonell sport, lag eller sport generelt, inkludert innredning fra ulike idretter. Du må bestemme deg først hvis du vil dekorere rundt en bestemt sport eller et lag eller rundt litt av alt. Denne designavgjørelsen vil lede deg gjennom resten av designprosessen.

Hvis du har et favorittlag

Hvis du har et favorittlag, bør dekorering rundt dette laget være en naturlig beslutning. Hvis ikke, kan du dekorere rundt spesifikke sport (er). Du kan male veggene i de lyse og dristige fargene til laget ditt eller i en naturlig lyse og dristige farge som rød, blå, oransje og / eller gul og dekorere veggene med lagets logg, maskot eller generell sportsdekor. Først stencil innredningen på veggene og så mal den.

Legg til bakgrunnsbilder og veggdekaler for den spesielle kontakten. Legge til tilbehør som kastingtepper, puter, sengetøy, tepper og tepper med laglogoer og farger eller i form av baseball, basketballer, fotballer eller annen innredning, er allment tilgjengelige.

Idrett tema dekorasjon kan brukes til noen hjemme eller hus generelt, men det meste er spillet som er normalt dekorert på denne måten. Spillerom er hvor du kan spille poker, kort, snooker, ohter spill eller spill på favorittsporter med online sportsbøker som Unibet .

Deretter legger du til spesielle aksenter som vimpler og skilt for ditt lag eller sport (er). Disse er allment tilgjengelige for en rekke College og Professional-grupper eller generisk. De er lette å henge og er en fin måte å legge til personlighet og lysstyrke på veggen. Også vurdere å legge sports-klokker, speil og innrammede jerseys.

For det autentiske sportslige utseendet, dekorere med ekte sportsutstyr. Du kan feste hockeypinner og tennisracketter til veggene. Du kan vise baseballs, fotballer, basketballer og andre små sportsartikler på hyller og i kurioskaper. Få sko og skøyter og heng dem fra kroker etter å ha festet skoskoene sammen. Heng en basketballhengel på veggen og fyll med skumballer av alle typer. Sett et lite fotballmål på den ene enden av et rom og sett i målet små sports-tema bønnepos stoler eller et skap for oppbevaring.

Til slutt legger du til sports-belysningslampe og tilbehør til rommet. Velg tak, vegg eller bordlamper. Små aksent lamper kan brukes på bad, hallways eller på kjøkkenet. Legg til lysbryterdeksler og nattlys for den spesielle berøring av favorittlaget eller sporten din.

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *