Hjemme dekorasjon for våren, noen ideer

Dekorerar ditt hem för våren? Vad tycker du om när du tänker på våren? Ljusare, ljusare, fräschare och nyare. Jag vet vad jag tycker om. Jag tänker på att plantera färska blommor, re-arrangera mina möbler för ett nytt utseende och lägga till nya accentkuddar. Dessa är alla enkla och billiga sätt att dekorera och ge ditt hem en fjäder tonic. Men, om du vill ha mer eller vad om du är redo att designa eller omforma ditt heminredning? Tja, här är det som är nytt i heminredningssektorn för våren 2011.

Låt oss börja med färg. Färgen är spännande i vår. Tänk på att gå genom en bondens marknad eller en utländsk marknad. Dessa färger är en återspegling av vad du förväntar dig att se i tyger. Populära vårfärgerna kommer att vara citrongul, guldgula, mandarinorange, rodnadspinkar, ljusguldbruna, mörka purpur, aquablack, rökiga gråtoner och nyanser av grönt. Mönster inkluderar band godis band, stora floraler, trellis tyger, Kina havet och tracery mönster.

Heminredningstypen kommer att ta ett mer globalt inflytande, särskilt parisiska, afrikanska och asiatiska. Tillsammans med det är det stora utseendet på 50-talet, 60- och 70-talen. Utseendet är hantverkare, rustik och etnisk. Vissa dekorativa stilar du kommer att läsa om är Raffinerade Rustik, Art Deco, Modern Mid Century, Classic Revival, 70-talets Modern Retro samt en blandning av vintage och klassiker.

Vi kommer att se mycket mer gröna designmöjligheter, eftersom inredningsbranschen pressar fram för att få husägare hälsosammare levnadsalternativ som noll VOC-målar, trägolv och möbler från hållbara skogar, sojaskumspackning för klädsel och giftfria naturtyger. Eftersom husägare blir mer energibevisade kommer energieffektivitet att vara ett huvudfokus för bostäder och företag.

Precis som vintage och moderna, traditionella och moderna mönster sätter scenen för nya och unika inredningsdetaljer, förbereder sig för att se massor av texturer, hantverkare, veckor, tweed och puckers.

Trä och metaller kommer också att medföra textur genom etsning, stenciling och stämpling. Traditionella föremål kommer att ha oväntade färger. Area mattor kommer att ha mer geometriska mönster. Allt detta under 2011 vår heminredning.

Lascia un commento