Toskanske hjem dekorere – det grunnleggende

Det er ingen mangel på vakre land i verden, og hver av dem besøker forlater sine egne spesielle minner. Men Toscana er et sted du blir forelsket på med en gang – selv om besøket bare er på bladets sider. Dette skyldes i stor grad den rike stilen som gjenspeiles i toskansk dekorasjon. Toscana er en region med stor sjarm, gjestfrihet og ro, akkurat som hjemmet ditt kan være ganske enkelt ved å inkorporere det grunnleggende essensen av toskansk dekorasjon i ditt eksisterende dekorasjonstema.

Toskansk hjeminnredning er en nydelig, varm, rustikk innredningstil som minner om den toskanske regionen i Italia. Toskansk hjemmedekorasjon er tilfeldig elegant og er perfekt for hverdagen i ethvert hjem. Toskansk stil er inspirert av det italienske landskapet, blå himmel, bølgende åser, vakker italiensk kunst og utsøkt håndmalte keramikk. Toskansk dekorasjon handler om å komme inn i farger og teksturer av naturen og bringe utendørs innendørs og uttrykke din egen personlige stil og stil for livet.

Nøkkelen til å få akkurat det rette utseendet er å benytte de perfekte farger, teksturer og tilbehør. Følgende er noen grunnleggende elementer å huske på når du begynner å dekorere reisen.

Farger – fargepaletten i Toscana inkluderer rike eller dempet toner av brun, rød, gul, aprikos, oransje, fersken, grønn og blå. Ikke begrenset til en eller to farger, hele paletten fungerer godt sammen. Arbeid med dem for å skape en komplementær livlighet og rikdom.

Materialer – tenk rustikk: jern, tre, glass, stein, keramikk, terrakotta. Bland og mat sammen hele spekteret av materialer for et eklektisk, men likevel sammenhengende utseende. Disse materialene fungerer godt både i hjemmet og i hagen.

Tilbehør – Toskansk-inspirerte hjemmedekstil tilbehør er ofte funksjonelle så vel som vakre. Plater, fat, boller, vaser, urner, vinholdere og klokker er bare noen få ting som fungerer bra og ser bra ut i et toskansk hjem. Når de vakre keramiske brikkene ikke blir brukt, ikke skjul dem i skap, vis dem på strykejern eller ved.

Enten du er dekorere et helt hjem i toskansk stil, eller bare er på utkikk etter noen toskanske innredningstilbehør for å forbedre det du allerede har, vil du ikke gå galt med den toskanske stilen.

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *